Musikteater Næstved holder audition på vores næste produktion:

CHICAGO har fortryllet publikummer over hele verdenen, og nu kommer den til Næstved!

Auditiondato:

Lørdag d. 28. oktober 2023 kl. 10-18
Sted: SALEN, Talentskolen, Jernbanegade 12 S, 4700 Næstved
Tilmelding: info@musikteater-naestved.dk
Send oplysninger om navn, alder, adresse, mail, telefonnummer,
tidligere erfaring samt evt. rolle-ønske med et vellignende foto

Efter næsten 50 år er CHICAGO stadig musicalen, der får Broadway til at ’shake & shimmey’:
En universel fortælling om held i sprøjten og berømmelse henne om hjørnet og alt det jazz, med det ene showstoppernummer efter det andet og byens bedste dansere.
Intet under at CHICAGO har vundet seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy , titusindvis af fans hjerter og stående applaus i teatre verden over
Navnet på alles læber er stadig … CHICAGO.
Med et legendarisk manuskript af Fred Ebb og Bob Fosse og musik af John Kander, er CHICAGO den musical i Broadways historie, der har spillet længst – og intet tyder på at den stopper foreløbigt.
Helt eksklusivt har Musikteater Næstved fået rettighederne til denne musicalmastodont og vi er utroligt stolte af at præsentere forestillingen med en rollebesætning af nogle af de bedste unge talenter i landet, akkompagneret af et 14-mands liveorkester.
CHICAGO foregår i de dekadente 1920’ere og er historien om Roxie Hart, en gift natklub danser, som myrder sin elsker med koldt blod, da han truer hende med at skride.
Desperat for ikke at blive dømt for mord, formår Roxie at narre pøblen, medierne og den rivaliserende cellekammerat, Velma Kelly, ved at hyre Chicago’s bedste kriminalretssagfører, som forvandler Roxie’s ondskabsfulde gerning til et væld af sensationelle avisoverskrifter, som vi kender dem fra nutidens click-bait.

Til audition bedes du forberede en sang af eget valg, samt komme forberedt på at danse i løst tøj og indendørs sko/jazz-sko. Du bedes medbringe en læsbar node i den rigtige toneart til vores kapelmester. Har du spørgsmål til din audition er du velkommen til at ringe til instruktør Kristian Studsgaard på 28716542. Har du spørgsmål vedrørende din sang, er du velkommen til at ringe til kapelmester Kasper Skytte på 29381041.

Musikteater Næstved er en frivillig, kulturel forening der sammen med Talentskolen har til formål at udvikle dygtige talenter indenfor sang, dans og skuespil i en professionel ramme, hvor den kunstneriske barre er sat højt. Alle Musikteater Næstveds instruktører er professionelle med mange års erfaring indenfor den danske og internationale musicalverden. Bliver du tilbudt en plads i forestillingen betaler du som frivilligt medlem af Musikteater Næstved et årskontingent på kr. 300,- Dette beløb dækker blandt andet arbejdsskadeforsikring i spilleperioden. Ved tilmeldingen til audition giver du samtidigt samtykke til at Musikteater Næstved må behandle dine persondata til audition formål, i henhold til persondataloven. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, men vi lægger vægt på at opbevare dem så længe det er nødvendigt ift. formålet og den gældende lovgivning.

Til vores kommende opførsel af musicalen CHICAGO har vi brug for følgende roller i ensemblet::

Velma Kelly – kvinde, alt, E3-D5, vaudeville stjerne, som bliver beskyldt for at myrde sin søster og mand. Berømmelse har gjort hende hård og hun er ligeglad med alle andre end sig selv og hendes forsøg på at slippe afsted med mord.
Roxy Heart – kvinde, mezzo-sopran, F3-B4, læser om og holder et godt øje med mord retssager i Chicago, og går i deres fodspor ved selv at myrde sin elsker, Fred Casely. Hun skyr ingen midler for at skabe en mediestorm med et mål: at slippe afsted med det.
Fred Casely – mand, ensemble, Roxies elsker, som bliver myrdet af hende da han vil skride fra hende.
Seargent Foggarty – mand, ensemble, arbejder på Roxies kriminalsag, lykkedes med at få hende til at tilstå.
Amos Heart – mand, bariton, C3-F#4, Roxies trofaste mand. Lyver for hendes skyld og forsøger at tage skylden for hendes udåd, da han indser, at han er blevet snydt af Roxie. Han er stadig forelsket i hende , eller vildledt, han tror på alt hvad hun siger for at undslippe fængsel.
Liz – kvinde, A3-C#5, fange i Cook County Jail, bliver fængslet efter hun skyder to advarselsskud ind i sin mands hoved.
Annie – kvinde, A3-C#5, fange i Cook County Jail, slår sin elsker ihjel efter hun finder ud af at han har seks hustruer. ’One of these Mormons, ya’ know’.
June – kvinde, A3-C#5, fange i Cook County Jail, da hendes mand beskylder hende for at knalde med mælkemanden, løber han på mystiks vis ind i sin hustrus kniv … 10 gange.
Hunyak – kvinde, ensemble, ungarsk fange i Cook County Jail, hun taler ikke engelsk men kan sige ’not guilty’, en sætning hun siger til sin død.
Mona – kvinde, A3-C#5, fange i Cook County Jail, slår sin elsker ihjel efter han har haft en masse forskellige affærer med andre kvinder og en enkelt mand. ’I guess you could say it was artistic differences’. ’I guess you could say it was artistic differences’.
Martin Harrison – mand, ensemble, anklager og Master of Ceremonies.
Matron ’Mama’ Morton – kvinde, alt, F#3-Bb4, leder af fangerne i Cook County Jail. Bb4, leder af fangerne i Cook County Jail. Hun er den totale essens af korruption. Tager imod bestikkelse for tjenester, alt lige fra vasketøjsservice til at foretage telefonopkald til advokater. ’Når du er god ved Mama, er Mama god ved dig’.
Billy Flynn – mand, bariton, Bb2-G4, etableret kriminalretssagfører som ikke har tabt en sag for en kvinde endnu. En mester af mediemanipulation, som kan få en pige af krogen så længe hun er villig til at betale 5.000 dollars.
Mary Sunshine – non-binær, Bb3-Bb5, sladderspalte journalist fra The Evening Star, tror på at der er en lille smule godt i alle og tror på alt hun får at vide, der passer ind i det hun allerede mener.
Go-to-Hell-Kitty – kvinde, ensemble, stjæler rampelyset da hun myrder sin elsker og tre andre kvinder oveni købet, hendes forbrydelse har fået titlen: ’Lake Shore Drive Massacre’.
Harry – mand, ensemble, bliver myrdet af GO-TO-HELL-KITTY for at gå bag hendes ryg med tre andre kvinder.
Aaron – mand, ensemble, advokat for HUNYAK, udpeget af domstolen. Han prøver på at få hende til at tilstå for at få retssagen til at gå hurtigere.
Dommer – mand, ensemble, dommer ved Roxies rettergang.
Retsskriver – m/k, ensemble, tager vidner i ed med hånden på biblen.
Jurymedlemmer m/k
Natklubdansere m/k
Journalister m/k

Øveperiode:
Januar-maj 2024, ca. 2-3 øvedage per uge.
Spilledatoer:
Torsdag d. 30. maj kl. 19.30
Fredag d. 31. maj kl. 19.30
Lørdag d. 1. juni kl. 19.30 (mulighed for option kl. 14.30)
Søndag d. 2. juni kl. 14.30
Onsdag d. 5. juni kl. 19.30
Torsdag d. 6. juni kl. 19.30
Fredag d. 7. juni kl. 19.30
Lørdag d. 8. juni kl. 14.30
Lørdag d. 8. juni kl. 19.30

Kreativt team:
Instruktør & koreograf: Kristian Studsgaard
Koreograf: Mark Agerskov
Kapelmester & vocal coach: Kasper Skytte
Assisterende instruktør: Mads Krause
Forestillingen varer ca. 2 timer (inklusiv en pause på 15 min).

Vi glæder os til at se dig til audition.

Search