9 to 5

Musikteater Næstved præsenterer musicalkomedien NINE-TO-FIVE, bygget på filmen af samme navn fra 1981, med musik af den verdensberømte country-sangerinde Dolly Parton.

Vi er i 1960’ernes USA hvor de seje kontorpiger Violet, Judy og Doralee danner et stærkt kvindeligt modspil til deres mandlige boss Franklin Hart Jr., hvis chauvinistiske facon de er yderst utilfredse med.

De fantaserer om hvordan tingene på kontoret kan blive bedre og roder sig ud i et komisk hævntogt på deres intetanende chef.

NINE-TO-FIVE er en skøn familieforestilling spækket med rappe replikker om kønsroller i den mandsdominerede forretningsverden med fantastiske tekster og ørehængende melodier skrevet af Dolly Parton, alt sammen pakket ind i en flot visuel og nyskabende produktion med masser af energisk dans. Alle roller er spillet af dygtige lokale og nationale talenter, deriblandt Talentskolens Musicallinje.

Instruktion & koreografi: Kristian Studsgaard
Kapelmester: Kasper Skytte
Assisterende Instruktør: Mads Krause

Spilledatoer:

Fredag d. 10/5 kl. 19.30
Lørdag d. 11/5 kl. 19.30
Søndag d. 12/5 kl. 15.00
Onsdag d. 15/5 kl. 19.30:
Torsdag d. 16/5 kl. 19.30:
Fredag d. 17/5 kl. 19.30:
Lørdag d. 18/5 kl. 19.30:

Forestillingen varede ca. 2 ½ time, inklusiv 20 minutters pause.

Holdet bag
Kristian Studsgaard
Administrerende og kunstnerisk leder

Instruktør og koreograf
Er uddannet musicalperformer på London Studio Centre, dansepædagog på Den Danske Scenekunstskole samt har en Master i Teaterpædagogik fra Berlins Kunstuniversitet.
Har optrådt i mere end 50 profesionelle forestillinger i London og København, bl. a. Det Ny Teater, Fredericia Teater, Gladsaxe Teater, Nørrebros Teater og Det Kongelige Teater.

Kasper Skytte
Kapelmester & vocalcoach

Kasper har medvirket i et utal af musicalopsætninger som kapelmester, komponist og vocalcoach. Han har sin undervisningsbaggrund fra musikskolen samt ved diverse produktioner. Bl. a. har han undervist ved Musicalakademien i Umeå, Sverige, samt virket som pianist ved Musical Theatre uddannelsen ved Royal Academy of Music, London. Under sit ophold i London fungerede Kasper bl. a. som pianist på Les Miserables på Palace Theatre og som pianist for sanglærer Ian Adams.

Search