FAME Musical

FAME så dagens lys første gang som et amerikansk teenage drama i 1980.

Den verdenskendte film blev instrueret af Alan Parker og dens store popularitet førte efterfølgende til en ligeså populær TV-serie som fra 1982-1989 blev vist i 6 sæsoner med i alt 136 afsnit.

Serien følger de studerendes liv ved et fakultet på New York City High School for Performing Arts.

FAME – the musical havde scenepremiere i 1988 i Miami, Florida og har spillet på både New Yorks Broadway og Londons West End.

I Danmark havde musicalen premiere på Odense Teater tilbage i 1999.

 

Holdet bag
kristian-studsgaard-web
Kristian Studsgaard
Administrerende og kunstnerisk leder

Instruktør og koreograf på FAME
Er uddannet musicalperformer på London Studio Centre, dansepædagog på Den Danske Scenekunstskole samt har en Master i Teaterpædagogik fra Berlins Kunstuniversitet.
Har optrådt i mere end 50 profesionelle forestillinger i London og København, bl. a. Det Ny Teater, Fredericia Teater, Gladsaxe Teater, Nørrebros Teater og Det Kongelige Teater.

kasper-skytte-web
Kasper Skytte
Kapelmester & vocalcoach

Kasper har medvirket i et utal af musicalopsætninger som kapelmester, komponist og vocalcoach. Han har sin undervisningsbaggrund fra musikskolen samt ved diverse produktioner. Bl. a. har han undervist ved Musicalakademien i Umeå, Sverige, samt virket som pianist ved Musical Theatre uddannelsen ved Royal Academy of Music, London. Under sit ophold i London fungerede Kasper bl. a. som pianist på Les Miserables på Palace Theatre og som pianist for sanglærer Ian Adams.

Search