Musikteater Næstved holder audition på vores næste produktion:

Music by Andrew Lloyd Webber
Based on ‘Old Possum’s Book of Practical Cats’ by T. S. Eliot.By
Arrangement with The Really Useful Group Ltd.Auditiondato

Søndag d. 22. november i tidsrummet 9-20.

SALEN, Talentskolen, Jernbanegade 12, 4700 Næstved.

Vi søger dygtige, dedikerede og udviklingsparate sangere og dansere i alderen 16-50 til alle roller.

For en audition-tid, send en mail med navn, alder, adresse, telefonnummer, mail samt et vellignende foto til info@musikteater-naestved.dk inden lørdag d. 21/11-kl. 12.00. Inkluder gerne et CV eller skriv lidt om din tidligere erfaring med musicals. Skriv gerne hvilken rolle/roller du søger på. (Roller findes længere nede på siden)

Til audition bedes du forberede en sang af eget valg, samt komme forberedt på at danse i løst tøj og indendørs sko/jazz-sko. Du bedes medbringe en læsbar node i den rigtige toneart til vores kapelmester. Har du spørgsmål til din audition er du velkommen til at ringe til instruktør Kristian Studsgaard på 28716542. Har du spørgsmål vedrørende din sang, er du velkommen til at ringe til kapelmester Kasper Skytte på 29381041.

CATS spiller på Ny Ridehus til maj 2021.
Prøveperiode: Januar-maj 2021.
Teknisk opløbsperiode: 23.-27. maj
Spilleperiode: 28. maj-6. juni.

Instruktør og koreograf: Kristian Studsgaard
Kapelmester og vocal-coach: Kasper Skytte
Assisterende instruktør: Mads Krause

Musikteater Næstved er en frivillig, kulturel forening der sammen med Talentskolen har til formål at udvikle dygtige talenter indenfor sang, dans og skuespil i en professionel ramme, hvor den kunstneriske barre er sat højt. Alle Musikteater Næstveds instruktører er professionelle med mange års erfaring indenfor den danske og internationale musicalverden. Bliver du tilbudt en plads i forestillingen betaler du som frivilligt medlem af Musikteater Næstved et årskontingent på kr. 300,- Dette beløb dækker blandt andet arbejdsskadeforsikring i spilleperioden. Ved tilmeldingen til audition giver du samtidigt samtykke til at Musikteater Næstved må behandle dine persondata til audition formål, i henhold til persondataloven. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, men vi lægger vægt på at opbevare dem så længe det er nødvendigt ift. formålet og den gældende lovgivning.

ROLLELISTE:

PORRETOP (TOP), også kendt som ’Teaterkatten’ – en skrøbelig, ældre hankat som engang var en berømt skuespiller.

BOMFALLERINA – flirtende og selvsikker, en rød kat, hun er bedste ven med DEMETER og de to deler et intenst had til MACAVITY.

BALTHAZAR BOM, også kendt som ’Katten, der er kendt i byen’ – en fed fornem kat med udsøgte sorte og hvide poter, respekteret af alle, en mand der ofte ses til middag i klubben for distingverede gentlemen.

DEMETER – en plaget og uforudsigelig kat, hun er bedste ven med BOMFALLERINA og de to deler et intenst had til MACAVITY.

GRIZABELLA – en tidligere “glamour kat”, ekskluderet af Jellicalkattene, hun har mistet sin glans og ønske nu blot at blive accepteret.

HOKUS POKUS – en moderlig kat der passer på killingerne og TOP.

JEMIMA – den yngste killing. Idealistisk og gemytlig. Hun har sympati for GRIZABELLA.TULLE TUSINDPLET, også kendt som ‘Den Gamle Sofa Kat’ – hun sidder hele dagen og er tilsyneladende meget doven, men om natten har hun meget travlt, da hun regerer over musene og kakerlakkerne og får dem til at gøre alle mulige gavnlige ting.

MACAVITY, også kendt som ‘Mysteriekatten’, – en berygtet forbryder, han er kendt som ’Forbrydelsens Napoleon’.

MESTER MESTOFELIS – en ung, sort/hvid hankat i kjole og hvidt som er ved at lære at mestre sine magiske evner. Fantastisk danser.

BURMA CHARLEY –en fræk ballademager, han er den ene halvdel af den berygtet duo af inbrudstyvekatte sammen med SORTE SALLY.

RUMLESKAFT – en grå hankat som fortæller historien og beskytter Jellicleklanen. Han er næst-kommanderende efter GAMLE METUSALEM.

GAMLE METUSALEM – den vise og agtværdige ældre leder af Jelliclekattene, som er elsket af sin klan.

SORTE SALLY- en fræk ballademager, hun er halvdelen a den berygtede duo af indbrudstyvekatte sammen med BURMA CHARLEY.

RABALDER ROCCO – en ‘flashy’ og uimponeret kat, han elsker at være i spotlightet.

SNURRE TOM, også kendt som ‘Jernbanekatten’ – en energisk og meget aktiv orange kat, han bor i postvognene og optræder som uofficiel ledsager til personalet og bliver betragtet som uundværlig af de ansatte.

VICTORIA – en stille og elegant hvid killing. Dygtig danser. Hun har en smuk balletsolo og er den første kat der nærmer sig GRIZABELLA.

ENSEMBLE:
RUFUS KAT
KNURRE TAGFAT
ZIG ZAG
PING’ER
POINTERRE
KASSANDRA
KILLING
ALONZO
GRUM TIGER
SILDEBEN

Vi glæder os til at se dig til audition.

Search