Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen  præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Musicalen handler om drengen  Frank Abagnal, der vokser op i et fint kvarter og går på en dyr privatskole. Lige indtil den dag hans far går konkurs og glansbilledet smuldrer. Forældrene bliver skilt og faren begynder at drikke. Frank Abagnale forsøger sig med lidt småsvindel, og det viser sig, at han har talent for det. Allerede mens han går på high school, indløser han perfekt forfalskede checks for millioner og inden sin 21-års fødselsdag, når han at give sig ud for at være både læge, advokat og pilot. Men kærligheden og lysten til at starte på en frisk indhenter selv den største svindler.

FBI-agenten Carl Hanratty jagter Abagnale. Men i den hæsblæsende forbryderjagt må Hanratty gang på gang se sig snøret. I løbet af forbryderjagten bliver Hanratty også udfordret på sin sort/hvid opfattelse af verden og må indse, at en forbryder ikke bare er et monster.

Den autentiske historie om storsvindleren Frank Abagnale er så utrolig, at den er blevet til både en spillefilm og en prisvindende Broadwaymusical. Nu får musicalen premiere på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter til maj 2020.

Medvirkende:
Unge dygtige talenter fra Musikteater Næstved og Talentskolen.

Instruktion og Koreografi: Kristian Studsgaard
Vocal Coach og Kapelmester: Kasper Skytte
Assisterende Instruktør: Mads Krause
Koreograf: Marianne Skaarup
Koreograf: Carina Jennifer Haslev

Spilledatoer:
“CATCH ME IF YOU CAN” BLEV DESVÆRRE AFLYST 2 GANGE GRUNDET COVID-19.

CATCH ME IF YOU CAN – the Musical
Based on the DreamWorks Motion Picture
Book by Terrence McNally
Music by Marc Shaiman
Lyrics by Scott Wittman and Marc Shaiman
Oversættelse: Helle Hansen
This amateur production is presented by arrangement with  Music Theatre International (Europe) All authorised performance materials are also supplied by MTI Europe www.mtishows.co.uk
Search